Műszaki tanácsadás, konzultáció, karbon kalkulátor

1. Műszaki tanácsadás, konzultáció

Az AGRIAPIPE Kft. arra törekszik, hogy a csőfelújítások, rekonstrukciók során a legkorszerűbb eljárásokat kínálja ügyfelei részére a csővezetéki problémák megoldására. A napjainkban alkalmazott No-Dig eljárások széles kínálatával találkozhat az üzemeltető. Sokszor nehéz a döntés, hogy melyik az az eljárás, amely a legmegfelelőbb az adott feladat megoldására.

Szakembereink közel húsz éves kivitelezői tapasztalata megfelelő garanciát nyújt arra, hogy a legoptimálisabb eljárást lehessen kiválasztani. A megfelelő megoldás megtalálásában a szerzett tapasztalataink, a rendelkezésre álló információink sokat segítenek. Szükség esetén a kivitelezés során is segítséget tudnak nyújtani egyrészt a folyamatos ellenőrzési tevékenység biztosításával, másrészt az elkészült felújítások utóellenőrzésével.

2. Karbonkalkulátor

Az éghajlatváltozás ügye mindenkit érint. A globális felmelegedés mérséklése érdekében a légkörbe kerülő üvegházhatású gázok (CO2, CH4, N2O, stb.) mennyiségét csökkentenünk kell. A gázkibocsátások mérséklésének ügye szinte minden ágazatot érint: ipar, mezőgazdaság, energetika, közlekedés, építőipar, stb..

A közműszektorban az elkövetkező időszak fontos feladata lesz az elhasználódott vezetékek felújítása, cseréje. A rekonstrukció tervezésekor össze kell hangolni a gazdasági, a társadalmi és a környezetvédelmi érdekeket ( „People-Planet-Profit modell” ), így van jelentősége az üvegházhatású gázkibocsátások mérséklésének.

Az Agriapipe Kft. létrehozott egy „karbonkalkulátor” software-t, amelynek segítségével kiszámíthatóak, összehasonlíthatóak a föld alatti közműépítési technológiák „karbon lábnyomai”. Bízunk benne, hogy kalkulátor által nyert információk hasznos segítséget nyújtanak a közműszektorban érintetteknek: beruházóknak, tervezőknek, üzemeltetőknek, felhasználóknak, stratégiai döntéshozóknak, illetve bármely érdeklődőnek. A software-t folyamatosan fejlesztjük, bővítjük.

Kedvcsinálóként a „Green City-ben” Ön is elvégezhet számításokat, biztosak vagyunk benne, hogy meg fog lepődni...

„Green City indító gomb”

Konkrét projektekre vonatkozó számításokat az Agriapipe Kft (díjmentesen) elvégzi, kérjük a honlapon keresztül jelezze szándékát.